Logo SR Alpha 2017

New Installation - Not Working

More
6 years 8 months ago #2706 by glambright
glambright created the topic: New Installation - Not Working
Hi: I just purchased and installed SR098_2lic.

However, when I get it going in 3DSMax, I get errors and I can't really get it to work. The first error comes when I hit render, it says "--Incompatible types: 20.0, and undefined".

I also get "-- Incompatible types: 36.5714, and undefined" when I click on the 'size' slider.

Any hints on how I can get this script up and running correctly?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #2709 by subburb
subburb replied the topic: Re: New Installation - Not Working
Hi, and welcome on board.

Hmm looks like you've Vray 2.0 and SR0.97 installed.

You must use SolidRocks 0.98 in order to work with Vray 2.0. SR0.97 don't works with Vray 2.

Don't worry, it's pretty simple to correct :
into this, forum, please goto "customer zone" private section (you must be logged)
then see the "New builds" category.
Here's you'll find a thread named "new build 0.98.9..."
At the end of the thread you'll find a download link to download the full 0.98.9 setup.
(note : you'll need to make a new activation for 0.98).
In case of any problem for upgrading, feel free to contact me at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.097 seconds

Contact informations

Subburb

32, Rue theophile Gautier
33110 Le Bouscat
FRANCE

(+33) 6 73 03 72 29

Newsletter

Keep in touch with us

facebook_32 youtube_32 vimeo_32